SEMINAR

Bæredygtig Kvalitetsledelse – Politik og praktik

5. september 2023

Omsæt bæredygtighedsambitioner til virkelighed

Med Rasmus Jørgensen, post.doc på CBS hvor han forsker i bæredygtig produktion med særligt fokus på design og implementering af take-back af produkter.

Få inspiration og starthjælp til at omsætte jeres virksomheds bæredygtighedsambitioner til virkelighed. Du kommer fra seminaret med et overblik over udvalgte regler og standarder indenfor bæredygtighed, og en gennemarbejdet plan for at opstarte et konkret projekt for design og implementering af et produkt take-back system for genbrug eller genanvendelse af et af jeres produkter.

Kvalitetsledelse bliver mere komplekst i fremtiden når virksomheder i højere grad skal genbruge produkter og komponenter for at reducere ressource- og energiforbrug. På seminaret tages hul på fremtiden igennem dit arbejde med produkt take-back. På seminaret får du hjælp til at designe værdistrømme der bringer udtjente produkter tilbage, vurdere omkostninger og risiko, identificere kvalitetsopgaver, udpege vigtige interessenter og forberede dialog med samarbejdspartnere og leverandører. Du kommer fra seminaret med en klar plan, du kan bruge i din organisation og med et netværk af ligesindede.

Som kvalitetsansvarlig spiller du en central rolle i at gøre virksomheden mere bæredygtig. Indenfor regler og standarder skal du holde dig opdateret og guide virksomheden igennem en jungle som kun bliver større. På seminaret diskuteres markante regler indenfor bæredygtighed bl.a. Udvidet Producent Ansvar (Extended Producer Responsibility – EPR), den kommende European Sustainability Reporting Standards (ESRS) og ‘Blue guide’. Du kommer fra seminaret med et overblik.

Kom og vær med hvis I vil omsætte jeres grønne ord til handling.

I samarbejde med Rasmus Jørgensen fra CBS, har DFK arrangeret et seminar om Bæredygtig Kvalitetsledelse.

Bliv klogere på agil bæredygtig kvalitetsledelse på seminaret 5. september i Roskilde

8:30 - 15:30

Registrering og let morgenforplejning fra kl. 8

Pris

kr. 4.995 for medlemmer

kr. 5.995 for prøvemedlemmer

Tilmeld dig herunder: