Medlemmer søger nye udfordringer

Medlemmer søger nye udfordringer

Her kan du, som medlem af DFK, gratis for opsat din profil, hvis du søger nye udfordringer.

Kontakt sekretariatet via  dfk@dfk.dk, hvis du er interesseret.

Erik Bjerregaard,

Tidligere Kvalitets & Logistik Chef søger lignende job i Østjylland / Nordjylland

Med afsæt i en håndværksmæssig smedeuddannelse, har jeg efterfølgende tilegnet mig en stor erfaring og viden omkring de kvalitetskrav, der er gældende for de forskellige processer gennem en produktion til det færdige produkt.

Jeg har arbejdet med kvalitets kontrol gennem ISO 9001/2008 og 2015 – har dog mest beskæftiget mig inden for 22768-1 – samt 8501. Jeg har tillige udført dele af NDT (VT – MT).

Som en del af kvalitetssikringen har jeg lavet meget dokumentations arbejde ifb. med EN 1090 og EN12100, med dertil hørende dokumentations pakke (EXC2 og EXC3). Jeg har stået for intern audit ifht. ISO 9001/2008 samt 2015 og har gennem de seneste år forøget korrens fra hhv. 86% til 98,5% og 68% til 94%.

Jeg er en meget struktureret person, der har en praktisk, og positiv tilgang til opgaver og mennesker, ”gerne med et smil”.

Læs nærmere her – CV –