KONFERENCER

ESG og bæredygtighed

– et spadestik dybere i krav og løsninger

kl. 9:00 - 16:00

Der er registrering og let morgenforplejning fra kl. 08.30.

📚 Tilmeld dig konferencen

senest d. 26. august

og modtag bogen

INDENDØRSMENNESKETS NATUR

af Cecilie Rubow, som også er en af dagens inspirerende foredragsholdere.

som earlybird-rabat! Udforsk temaet om menneskets forhold til indendørslivet og dets konsekvenser for vores trivsel og planeten.

Skynd dig at sikre din plads og din bog nu!

Kniber det med at få alle begreberne, mulighederne og kravene i forhold til bæredygtighedsagendaen på plads, så er denne konference noget for dig.

Det er et faktum, at kravene i forhold til bæredygtighed kun bliver større, mere komplekse og dermed mere udfordrende at forstå og afkode. Det kræver en systematisk, vedholdende og proaktiv tilgang at få kravene håndteret i en virksomhedsorganisation. Netop denne tilgang findes typisk hos medarbejdere og ledere, som arbejder med implementering af ledelsessystemer.

På denne konference vil du få mulighed for at komme det spadestik dybere, der er nødvendigt for at få et overblik. Du vil blive præsenteret for de væsentligste ESG og bæredygtighedsbegreber af nogle af de mest vidende personer indenfor området, herunder begreber som science based targets, life cycle analysis (LCA), greenwashing og diverse bæredygtigheds- og miljøcertificeringer samt EUs Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Du vil også møde indlægsholdere som netop ved at være systematiske, vedholdende og proaktive har vendt det, der umiddelbart kunne opfattes som en trussel mod virksomheden, til en forretningsmulighed og en konkurrencefordel.

Dagens indlægsholdere:

Kasper Mühlbach, Chief Consultant

Dansk Standard, www.ds.dk

Christian Poll, Specialkonsulent

DTU Sustain, Center for Absolut Bæredygtighed, www.sustain.dtu.dk

Christina Cohr, Chief Commercial Officer

FlowCon International ApS, www.flowcon.com

Jasper Strømgren, Konsulent

NIRAS, www.niras.dk

Rasmus Jørgensen, Postdoctoral Scholar

https://www.linkedin.com/in/rasmusjorgensen/

Claus Hammer-Pedersen, Partner, Stats Authorized Public Accountant

EY Denmark, www.ey.com

Cecilie Rubow, Lektor og Forfatter

KU, Institut for Antropologi, www.antropologi.ku.dk

Mød følgende udstillere ved konferencen:

CANEA ONE kobler strategien og ledelsessystemet sammen. D4 – En fleksibel softwareløsning og et optimalt ledelsessystem inden for kvalitet, arbejdsmiljø, sikkerhed og miljø. Få ét, centralt og fremtidssikret kvalitetsledelsessystem – uanset dit nuværende setup

Frustrationsfri integration. 100% tilpasning.

Et SharePoint baseret ledelsessystem er en skalerbar og fleksibel løsning bygget på de værktøjer, I allerede betaler til via jeres M365 licens. Det giver me’ning. Få skræddersyet assistance til opbygning og vedligeholdelse af ledelsessystemer, der lever op til standardkrav som ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 og ISO 45001 med softwareløsning ProcessManager. SoluDyne Integrated Business Management System

– Styring af forretning, kvalitet, forretnings-integritet, miljø, sundhed og sikkerhed.