SEMINAR

LÆR AT BRUGE CHATGPT I DIT ARBEJDE

Med Claus Nygaard, Direktør, professor cph:learning / Institute for Learning in Higher Education

Forestil dig en verden, hvor dine arbejdsopgaver ikke kun er en liste af gøremål, men en læringsrejse, hvor hvert skridt er en mulighed for udvikling, innovation og forbedret kommunikation. Det kan du opnå ved at mestre kunsten i ChatGPT gennem Prompt Engineering.

Prompt Engineering er nøglen til at låse op for ChatGPT’s imponerende kapacitet. Forestil dig at kunne stille præcis de rigtige spørgsmål og dermed modtage svar, som adresserer dit behov for information, bistand eller problemløsning. På kurset i Prompt Engineering vil du lære netop det: kunsten at kommunikere med en sprogmodel, så du får det optimale ud af hver interaktion.

Du lærer:

 Du bliver guidet igennem 24 konkrete promptingteknikker. Det er ikke blot vilkårlige tips, men velafprøvede metoder, som vil omdanne måden, du interagerer med kunstig intelligens på. Forestil dig, at du effektivt kan dirigere ChatGPT til at være din personlige assistent, der kan tilrette sig netop dine behov.

  • Du lærer at opbygge ‘Master Prompts’ for at sikre præcise og relevante svar fra ChatGPT.

Det får du ud af kurset:

Forbedret problemløsning: Lær at styre ChatGPT gennem komplekse problemstillinger, og oplev hvordan innovative løsninger kan opstå næsten som ved magi.

Personlig læring og udvikling: Brug ChatGPT som en tilpasset læringsressource, der styrker din faglige udvikling og personlige dygtiggørelse.

Kommunikationsforbedring: Forfin din skriftlige kommunikation med ChatGPT’s evne til at skabe indhold, der fanger og fastholder læserens opmærksomhed.

Innovation og kreativitet: Lad ChatGPT inspirere til nytænkning og bane vejen for nye arbejdsmetoder.

Hands-on

Under kurset vil der være løbende hands-on øvelser, hvor du får mulighed for at afprøve og tilpasse det lærte til dine egne arbejdsopgaver. Dette kræver blot, at du medbringer din egen bærbare computer. Det er ikke nødvendigt med forudgående erfaring med ChatGPT.

Ved at mestre Prompt Engineering med ChatGPT åbner du en verden af muligheder, hvor teknologi og menneskelig kreativitet går hånd i hånd. Gør dig klar til at udforske, udvikle og ekspandere din horisont. Tilmeld dig i dag og tag det første skridt på en spændende rejse mod mesterskab i kunstig intelligens.

Kursusmateriale

Din deltagelse i kurset inkluderer lærebogen: ”Prompt Engineering – En Grundbog”, Samfundslitteratur 2024. Den er skrevet af Claus Nygaard.

Om Underviseren

Claus Nygaard, professor og grundlægger af cph:learning, er din guide igennem denne læringsrejse. Claus en anerkendt ekspert i anvendelsen af AI og ChatGPT i forretningsudvikling. Kendt for sin evne til at formidle komplekse idéer på en tilgængelig måde, har Claus vundet adskillige priser for sin undervisning og formidling.

Ved at tilmelde dig dette kursus, får du ikke blot værdifuld indsigt og praktiske færdigheder; du bliver også en del af en bevægelse mod en mere effektiv, innovativ og teknologisk integreret arbejdsplads. Gør som Claus Nygaard, og tag kontrol over teknologien for at forbedre din arbejdseffektivitet og kvalitet.

9:00 - 17:00

Registrering og let morgenforplejning fra kl. 8:30

Pris

kr. 4.995 for medlemmer

kr. 5.995 for prøvemedlemmer

Sidste frist for tilmelding

mandag d. 24. september 2024

Tilmeld dig herunder:

9:00 - 17:00

Registrering og let morgenforplejning fra kl. 8:30

Pris

kr. 4.995 for medlemmer

kr. 5.995 for prøvemedlemmer

Sidste frist for tilmelding

mandag d. 15. oktober 2024

Tilmeld dig herunder:

Tilmeld dig herunder:

Jeg accepterer, at tilmelding til konferencen er bindende ved indsendelse af tilmeldingsformularen.

DELTAGERLISTE: Det accepteres at de tilmeldte personers navne, stillingsbetegnelse, virksomhedsnavn og by, deles med de øvrige deltagere på en deltagerliste. Telefonnumre og e-mail vil IKKE blive oplyst på deltagerlisten. Ønsker du ikke at oplysningerne fremgår af deltagerlisten, oplyses dette i bemærkningsfeltet nederst i denne formular.

Ved tilmleding accepteres ligeledes at deltagerlisten ikke må videregives, eller bruges med salgsfremmende intention.