DFKs BESTYRELSE

Henrik Gudme, Formand

Documentation and Quality Assurance Manager
Vestergaard Company A/S, Roskilde, Denmark

Uddannet Six Sigma Green Belt og Kvalitetskoordinator fra Teknologisk Institut,
P.G.Dip.Ed,
“Certified Business Facilitator” fra Facilitators International A/S
NLP Master Practitioner, Produktionsteknolog og Værktøjsmager.
Har siden 2000 været ansat hos Vestergaard Company A/S.
Igennem tiden har opgaverne været af meget forskellig karakter, lige fra konstruktion, IT, marketing og nu Quality Assurance og Teknisk Dokumentation.
Har tidligere været lærer i Teknikerhuset på RTS.
Har udlandserfaring som konstruktør hos Bosspak i Australien.
Fra Danfoss erfaring med konstruktion, produktionsoptimering og test.

Vibeke Bagger, Næstformand

Food Business Development Manager hos DNV
Bromatolog, bred kvalitetsuddannelse inkl. EOQ Quality System Manager eksamen.

Tidligere:  QA & CSR Manager Royal Unibrew A/S, Markedsansvarlig for fødevarer hos Det Norske Veritas. Kvalitetschef i Schulstad Brød A/S, Danisco Foods og Superfos Emballage.
Har speciel erfaring med fødevaresikkerhed, HACCP, bæredygtighed, certificering af virksomheder i hele fødevarekæden, erfaring med produktudvikling og implementering af kvalitetsstyringsredskaber og relevante standarder i fødevareindustrien.
Tidl. lead auditor på FSCC22000, BRC, IFS, GMP+, HACCP, ISO22000 og andre ISO standarder.
Vibeke Bagger næstformand i DFK, og er aktiv i forbindelse med DFK’s konferencer og netværksgrupper – både idé og arrangementsmæssigt.

Lars Erik Donau, Konferenceansvarlig

Director DD Denmark Quality & EHS hos Danfoss Power Electronics  A/S i Danmark.

Er herunder ansvarlig for aktiviteter i forbindelse med lokationens ledelsessystemer indenfor kvalitet, miljø og sikkerhed.

Har bred erfaring fra tidligere job med hardware og software udviklings job samt Key Account management. Skiftede i august 2006 til Danfoss Power Electronics  A/S fra en stilling som kvalitets- og produktchef hos Scientific Atlanta Arcodan A/S. Har tidligere været ansat i Aerospace afdelingen hos Terma Elektronik A/S.

Jesper Halmind,

Civilingeniør HD i organisation. Arbejder med certificering af virksomheders kvalitets-, miljø-, arbejdsmiljø- og sikkerhedsledelsessstemer.
Mangeårig erfaring med arbejde inden for kvalitetsstyring, bl.a. som sektionsleder i DANAK vedr. akkreditering til kvalitets-systemcertificering, produktcertificering, personcertificering, miljø certificering/EMAS samt inspektion.
Har tidligere arbejdet som selvstændig konsulent i 10 år, samt været kvalitetschef i store og mellemstore danske virksomheder.

Tomas Placatka, Kasserer

Jeg har siden 2015 arbejdet hos MedCom. MedCom IT-understøtter sammenhængende patientforløb og faciliterer samarbejde mellem myndigheder, organisationer og private firmaer med tilknytning til den danske sundhedssektor.
–  ansvarlig for bl.a. opbygning, vedligehold og videreudvikling af kvalitetsstyringssystem (ISO 9001)

Jeg er uddannet Markedsføringsøkonom fra Tietgen Business College i Odense

Erhvervserfaring:
–  10 år hos Orifarm (kvalitetsstyring (GMP), projektledelse, supply chain management, outsourcing,
erfaring med  udstationering i udlandet)
–  Konsulent i CzechTrade Denmark
(officielt trade promotion agentur under den Tjekkiske Republiks Industri- og Handelsministerium)
–  15 år som Professionel ishockeyspiller i Tjekkiet og i Danmark

Birgitte Drøhse Høgedal, Netværksansvarlig

Hos Københavns Lufthavne A/S er jeg ansvarlig for kvalitetsledelsessystemet og dets opbygning og forankring i organisation.
Jeg er uddannet Farmaceut i 2000 og har gennem hele min erhvervskarriere arbejdet med kvalitetsledelse på den ene eller anden måde.
Jeg har en bred erfaring med opbygning og implementering af kvalitetsledelsessystemer i den farmaceutiske industri (Bavarian Nordic 2001-2005), rådgiverbranchen (COWI og ALECTIA 2006-2015) og senest i lufthavnen (2015-).
Jeg brander for at opbygge kvalitetsledelsessystemer med brugeren i højeste fokus og sikre en god forankring i organisationen.

Brian Mundt

Ansat som Director of Quality and Sustainability, JELD-WEN Europe

1994-2005: Raket-operativ officer i Flyvevåbnet
2005-2011: HSEQ manager i NKT Flexibles
2011-2014: HSEQ Director i National Oilwell Varco, Flexibles Denmark.
2014-2017: Vice President Group HSEQ i Logstor A/S
2017-2018: Nordic Safety, Health and Environment Manager i Nestle.
2018- : Director of Quality and Sustainability, JELD-WEN Europe

IRCA certificeret LEAD auditor I ISO 9001
TIEC auditor i API Q1/ISO_TS 29001

Kristian Lei Kaltoft

Chefkonsulent med fokus på kvalitets- og arbejdsmiljøledelse
Teknik og Miljø, Aarhus Kommune

Fra 2014 ansat som kvalitetsleder i Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune med ansvar for bl.a. opbygning, vedligehold og videreudvikling af kvalitetsstyringssystem (ISO 9001).
Certifikatet omfatter myndighedsarbejdet på natur og miljøområdet samt sagsbehandlingen af byggeansøgninger.
Har været ansat i Aarhus Kommune fra 2007 først som sagsbehandler på jordforureningsområdet, og siden som projektleder med ansvar for moderniserings- og effektiviseringsprojekter.
Har bl.a. været idemand og projektleder for udviklingen af selvbetjeningsløsningen FlytJord.dk, som i 2015 vandt digitaliseringsprisen i kategorien effektivisering.

Anne Kathrine Pedersen

QHSE Manager
AVK Plast A/S

QHSE Manager hos AVK Plast A/S siden 2019. Her er jeg ansvarlig for vedligeholdelse og forbedring af vores ledelsessystem (ISO 9001 og ISO 14001), og derudover arbejder jeg bl.a. med LEAN/procesoptimering og miljøledelse.

Har arbejdet med kvalitetsledelse i plastindustrien siden 2015, og har bl.a. erfaring med fødevarekontaktmaterialer, plast til tekniske applikationer, plastgenanvendelse, energiledelse (ISO 5001) og GDPR.

Jens Kjærulff

Jens Kjærulff er stiftende partner, Innovationsdirektør og Chefkonsulent hos Lekon Rådgivning, Roskilde, Denmark.

Jens har en fortid i flyvevåbnet og har igennem de sidste 20 år stået i spidsen for Lekon Rådgivning som innovationsdirektør og chefkonsulent. Jens har arbejdet med ledelsessystemer på alle niveauer og har igennem de sidste 20 år implementeret en lang række CSR -Kvalitet- miljø- arbejdsmiljøledelsessystemer for virksomheder i de tekniske brancher.

Jens er tidligere medstifter og adm. direktør for certificeringsorganet Cerfildan som I 2017 blev solgt og sammenlagt med Q-kontrol og senere Tekniq Kvalitet.

Trine Lomholt Hall

Senior Project Manager, Corporate Quality Compliance hos Orifarm

I Orifarm er jeg b.la. ansvarlig for implementeringen af et globalt EQMS samt for opbygningen af et nyt Corporate Quality Compliance niveau i organisationen.

Cand.Ling.Merc. i spansk (translatør) fra CBS (2003)

  • Lead auditor i ISO 14001 (miljø)
  • Lead auditor i  ISO 9001 (kvalitetsledelse)
  • Diplomkursus i ISO 27001 (information security) og ISO 27701 (GDPR)
  • projektlederuddannelse PRINCE-II

Annemette Marie Eriksen

Lead auditor i miljø,- energi- og kvalitetsledelse samt informationssikkerhed. Specialkonsulent, Cand. scient. i biologi hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Ansat som specialkonsulent og Lead auditor (ISO 14001; ISO 50001; ISO 9001 og ISO 270001) i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Kvalitetssektionen, Hjørring siden 2012.

Mine primære opgaver er auditering, som jeg har varetaget som min primære opgave de seneste 5 år. Derudover bidrager jeg med rådgivning indenfor implementering/udvikling af ISO-ledelsessystemer, kvalitetsledelse, processer, samt rådgivning indenfor LEAN, organisationsudvikling, risikostyring og vurdering m.v. Jeg har desuden tidligere haft ansvaret for flere større udviklingsprojekter både i Ejendomsstyrelsen og hele koncernen.

Cand. scient i biologi fra Syddansk Universitet (1995) og flere løbende kurser og efteruddannelser, bl.a. diplomuddannelse i ledelse, projektlederuddannelse (PRINCE-II), eksamineret LEAN-praktikeruddannelse, kvalitetslederuddannelse ved DNVGL og flere certificerede Lead auditor uddannelser (14001; 50001; 9001; 27001).

Morten Westy

Chefkonsulent for Kvalitet for Lægemiddelstyrelsen

Jeg har mange års erfaring med kvalitet i den offentlige sundhedssektor, som i det private, herunder stor erfaring med kvalitetsarbejdet og en uddannelse som lead-auditor. Derfor er kvalitet, optimering og løbende forbedringer noget jeg altid har været passioneret for – og dette på alle niveauer.

At være med til at bidrage til god kvalitet, bl.a. i den offentlige sundhedssektor, hvor der skal tages hensyn til mange aktører på tværs af det sundhedsfaglige paradigme, har altid haft en stor interesse hos mig.

For mig er det vigtigt at skabe et højt patientsikkert og sundhedsfagligt niveau, hvor kvaliteten af opgaven sikres fagligt med udgangspunkt i f.eks. ISO-standarterne – og ikke mindst i et samspil, med sundhedsmyndighedernes retningslinjer.
Det at arbejde med kvalitet har mange ansigter, hvor niveau (og retningen) er en vigtig medspiller, og en ramme for at kunne lykkes.

Yitzhak Shoshan

Tilknyttet DFKs bestyrelse som ekspert.

QA Manager, Segment Certification hos Danfoss VLT Drives siden juni 2012

Mine ansvarsområder omfatter:
• Styring af interne auditering globalt for segmentet med fabrikker i USA, Kina, India, Tyskland og Danmark.
• Certificering af fabrikkerne i henhold til den Automotive krav TS16949
• Styring af aftaler og samarbejdet med myndigheder i forb. med de globale certificeringer
• Styring af ledelsesgennemgang-processen på fabrikkerne

Herudover bred erfaring fra forskellige brancher, bl.a. medico, forsvar, fødevarer, samt energi og anden industri.

Har tidligere været ansat hos Vestas, Electrolux, APC, AP Møller, DME, FL Smidt og Beredskabsstyrelsen.

Mette Wejs Nistrup Bojsen

Tilknyttet DFKs bestyrelse i arbejdet med lokale aktiviteter.

VP, Quality Compliance hos Orifarm.

Mere end 10 års erfaring inden for ledelse. Mange års erfaring med kvalitet og HMS.

Udvikling og implementering af QHSE governance, strategier og ISO / OHSAS certificeringer.