DFK Webinar

FÅ DET TIL AT SKE MED ADFÆRDSDESIGN

Torsdag d. 7. April kl. 9-12  

En opfølgende workshop

Online halvdags workshop i adfærdsdesign – Virtuelt – tilmelding nederst på siden.

Kender du det, at du gerne vil have medarbejdere eller ansatte til at følge en ny procedure? Eller bruge et kvalitetsledelsessystem i højere grad? Eller registrere informationer i et tjekskema?

Medarbejderne er motiverede og siger, at de vil følge kvalitetsproceduren. Alligevel ændrer de ikke adfærd. Det kan være drønfrustrerende. Men ordre er ikke noget, vi kan brøle ud fra et mødelokale. Det er en kompleks størrelse, der involverer til tider irrationelle mennesker, der har en mening. Det er vilkårene.

På denne halvdagsworkshop tager vi udgangspunkt i de mennesker, det hele handler om. Dem, der bliver berørt af forandringerne og budskaberne. Ambitionen for denne workshop er at give dig og dit team en adfærdsteoretisk linse, som I kan anskue forandringer ud fra. En linse, der sætter kognitive begrænsninger i centrum og zoomer ind på, hvad I kan gøre for at give de bedste forudsætninger for, at medarbejderne lykkedes med at ændre adfærd, så I sammen kan sikre den bedste kvalitet.

Det kræver grundige indsigter, solide metoder og ret hårdt arbejde at få folk til at ændre adfærd. Det er det, vi gør i bro. Og det, vi vil lære dig på denne halvdagsworkshop.

Workshoppen er en opfølgning på workshoppen ’Intelligent adfærdsdesign’, men det er ikke et krav, at du har været på den foregående workshop.

Program i overskrifter: 

  • Sådan træffer vi beslutninger og bearbejder information – og hvad det giver af benspænd.
  • Gruppearbejde: Vi omsætter de teoretiske pointer til jeres praksis.
  • Hvordan vil bro gribe det an?
  • Gruppearbejde: Hvordan skaber I mærkbare forandringer hos jer?
  • Opsamling og refleksion.

Glæd dig. Det gør vi.

Tilmeldingen er lukket tirsdag d. 5. april kl. 12.