KONFERENCER

COMPLIANCE – HVORDAN?

– Effektivt overblik og forbyggelse af fejl

kl. 9:00 - 16:00

Der er registrering og let morgenforplejning fra kl. 08.30.

📚 Tilmeld dig konferencen

senest d. 27. januar

og modtag en bog… vi har ikke valgt en endnu, men den bliver god!

Compliance – hvordan? Deltag i vores kommende konference og lær, hvordan du sikrer din virksomhed mod svindel og overholder de mange love, regler og kundekrav, der konstant ændrer sig. I dag står virksomheder over for stigende krav fra både lovgivning og markedet, og det kan være en udfordring at sikre, at alt er i overensstemmelse. På konferencen får du praktiske værktøjer til at tage kontrol over din virksomheds compliance og undgå fejl, der kan få alvorlige konsekvenser.

Med eksempler fra førende virksomheder som Toms, Coop og Grundfos vil du opleve, hvordan stærke ledelsessystemer kan hjælpe med at forebygge problemer og sikre overholdelse af skiftende krav. Her vil der også blive præsenteret, hvordan kunstig intelligens kan bruges som et effektivt redskab til at optimere processer og forebygge svindel, uden at det går på kompromis med virksomhedens daglige drift. Med Claus Nygaards ekspertvejledning vil du få indsigt i, hvordan teknologi kan være en støtte i arbejdet med compliance.

Tilmeld dig nu og få en unik mulighed for at styrke din virksomhed og sikre, at du er rustet til fremtidens udfordringer!

Dagens indlægsholdere:

På vej….

Mød følgende udstillere ved konferencen:

CANEA ONE kobler strategien og ledelsessystemet sammen.D4 – En fleksibel softwareløsning og et optimalt ledelsessystem inden for kvalitet, arbejdsmiljø, sikkerhed og miljø.Få ét, centralt og fremtidssikret kvalitetsledelsessystem – uanset dit nuværende setup

Frustrationsfri integration. 100% tilpasning.

Et SharePoint baseret ledelsessystem er en skalerbar og fleksibel løsning bygget på de værktøjer, I allerede betaler til via jeres M365 licens. Det giver me’ning.SoluDyne Integrated Business Management System

– Styring af forretning, kvalitet, forretnings-integritet, miljø, sundhed og sikkerhed.