KONFERENCER

GØR RISICI TIL FORRETNINGSMULIGHEDER

3. marts 2022 – Nature Energy Park, Odense Stadion

Corona-pandemien har vist os, at nye muligheder opstår, når vi er tvunget til at tænke anderledes. På denne konference dykker vi ned i de vigtigste erfaringer fra pandemien og viser, hvordan man på samme vis kan blive bedre til at se mulighederne i organisationernes risici?

Forpligtet af ISO-standard

For at leve op til kravene i 2015-udgaven af ISO9001 skal organisationen aktivt planlægge og implementere handlinger, der adresserer risici og muligheder. Mange organisationer har effektive systemer til at håndtere risici, men de færreste har systemer til at identificere potentialet i de svage led. Og det er en skam, for hvis man arbejder aktivt med mulighederne i risici, bringer man automatisk forretningen et bedre sted hen.

Risici rummer store gevinster

På næste DFK-konference opsummerer vi de vigtigste erfaringer fra pandemien, og hvordan vi kan bruge disse erfaringer til at forbedre organisationers evne til på forkant at identificere risici og arbejde målrettet med de muligheder, de tilbyder.

På konferencen kan du desuden høre indlæg fra virksomheder, som har fundet effektive måder at identificere og arbejde med deres risici.


Tilmeld dig her