Persondatapolitik for DFK

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan vi anvender persondata, som vi har registreret om dig, når du kontakter os, anvender vores website, vores produkter eller ydelser.

Hvilke informationer registrerer vi om dig?

DFK registrerer persondata, som du har oplyst til os ved indmeldelse, forespørgsler, flyttemeddelelser eller i de tilfælde, hvor der ønskes oprettet et bruger-id på vores website. Desuden registreres når du benytter dig af vores produkter og ydelser. Vi registrerer også informationer, når du frivilligt udfylder spørgeskemaer eller giver os anden feedback. Brug af vores websites bliver registreret ved hjælp af cookies.

Vi registrerer ingen personfølsomme data, kun personhenførbare data. Vi registrerer medlemsnummer, navn, stilling, virksomhed, adresse, mail og telefonnr. Desuden registrerer vi hvilke produkter eller ydelser du har købt, samt betalingen af disse. I forbindelse med legater beder vi modtagerne om et CPR.nr.

Hvordan anvender vi informationerne om dig?

Vi registrerer informationerne om dig, for at vi kan administrere dit medlemskab, udsende kontingentopkrævninger og til at sende nyhedsbreve til alle, der ønsker det. Desuden anvendes oplysningerne ved dit køb af produkt eller ydelse.

Da DFKs aktiviteter har en høj grad af netværksaktivitet, vil vi udsende deltagerlister til alle der deltager i en aktivitet hos DFK. Ønsker du ikke at stå på disse lister, beder vi dig give besked i hvert enkelt tilfælde. Deltagerlisterne gives ikke til andre end deltagerne på den konkrete konference.

DFK vil ikke videregive information om dig til markedsføringsformål til andre virksomheder end de virksomheder, der driver vores egne marketingsredskaber. Når vi behandler dit medlemskab eller ordre, vil dine nødvendige informationer blive overført til de virksomheder, der driver vores redskaber til ordre- og betalingshåndtering, samt til eventuelle underleverandører.

Vi gemmer kun disse oplysninger så længe, som det er nødvendigt for at kunne yde dig en god service. Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve gemmer vi din mailadresse, indtil du afmelder nyhedsbrevene.

Vi sletter dine persondata ved udtrædelse af foreningen, skulle ønske dette.

De registrerede persondata opbevares hos vores leverandører, med hvem vi har indgået en databehandleraftale. Kun bestyrelsen i DFK og de personer, der arbejder med at servicere vores medlemmer, har adgang til de registrerede persondata.

Markedsføring

Vi vil gerne sende dig informationer om vores nyheder, produkter og ydelser. Hvis du har givet samtykke til at modtage markedsføring (hovedsageligt nyhedsbreve), kan du trække dit samtykke tilbage. Du har til enhver tid ret til at bede os om ikke at kontakte dig i markedsføringsøjemed. Hvis du ikke længere ønsker at blive kontaktet omkring markedsføring, kontakt os da venligst på dfk@dfk.dk.

Ret til indsigt og berigtigelse

Du kan altid få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Hvis du gerne vil have en kopi af dele eller al persondata, vi har registreret om dig, kontakt os da venligst på dfk@dfk.dk.

Vi vil gerne sikre, at den information vi har registreret om dig, er korrekt og opdateret. Du har ret til at bede os om at rette eller slette informationer, som du mener er ukorrekte.

Cookies

Cookies er små tekstfiler placeret på din computer til indsamling af basal internet log-information og brugeradfærdsinformation. Denne information anvendes til at følge brugernes anvendelse af vores websites og lave statistiske rapporter om aktiviteten på vores websites.

For yderligere information besøg www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Du kan indstille din browser til ikke at tillade cookies og ovenstående websites forklarer hvordan du fjerner cookies fra din browser. Vær dog opmærksom på, at dele af funktionaliteten på vores websites kan holde op med at virke.

Andre websites

Vores websites indeholder links til andre websites. Denne persondatapolitik gælder kun for vores egen website, så når du følger links til andre websites, bør du læse deres persondatapolitik.

Ændringer til vores persondatapolitik

Vi gennemgår med mellemrum vores persondatapolitik og vil opdatere denne side med de ændringer vi måtte lave. Denne persondatapolitik blev senest opdateret den 26. maj 2018.

Sådan kommer du i kontakt med os

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik. Du kan kontakte os via e-mail på dfk@remove-this.dfk.dk.