KONFERENCER

LEDELSESSYSTEMER, DER GØR EN FORSKEL

  24 september 2020     30. september 2021

Lavpraktisk, anvendelig og jordnær konference med fokus på anvendelse af ledelsessystemer i offentlige og private organisationer.

På denne DFK-konference får du inspiration til, hvordan du kan tage jeres ledelsessystem til det næste niveau. ELLER hvordan du kommer i gang med at opbygge et stærkt og potent ledelsessystem. ELLER hvordan du gør intern audit til en vigtig begivenhed for ledelsen, dig selv og ikke mindst dine kollegaer. Kan alle disse emner og flere til blive seriøst behandlet på kun én dag – døm selv, når programmet foreligger!

DFK har en ambition om at skabe et forum for alle os, der arbejder med ledelsessystemer i såvel offentlige som private organisationer – det være sig arbejdsmiljøledelse, kvalitetsledelse, miljøledelse, et ledelsessystem vi selv har flikket sammen eller noget helt femte. Sammenfattende for alle ledelsessystemerne er, at de bl.a. indeholder nogle krav og forventninger til, hvordan udvalgte processer skal håndteres.

For nogle ledere i organisationen kan det synes enkelt og ligetil at opbygge og drive et ledelsessystem. Men man skal ikke have arbejdet en smule seriøst med dette fagområde ret længe, før det går op for én, at det på ingen måde er tilfældet. Særligt hvis ledelsessystemet og indsatsen ikke blot skal ende i den frygtede pseudo-fælde.

Overvej om et eller flere af disse 4 spørgsmål kunne være nyttige for dig at høre nogle bud på:

  • Hvordan opbygger man et ledelsessystem, så INDHOLDET bliver omdrejningspunktet for den måde, vi løser vores kritisk vigtige, daglige opgaver og samarbejder på tværs af organisationen?
  • Hvordan revitaliserer man et ledelsessystem, der er tæt på at blive et pseudo-system – et ledelsessystem, som mange giver lidt fokus op til audit, men de færreste sådan rigtig tager alvorligt?
  • Hvordan får man stor værdi ud af intern audit inden for myndighedsafdelingen, ældreplejen og en kommunal entreprenør/leverandør?
  • Hvorfor er det vigtigt at følge KPI’er, og hvad kendetegner gode indikatorer?

Målgruppen for konferencen er alle, der arbejder med, eller skal til at arbejde med, ledelsessystemer – enten som kvalitetsleder, arbejdsmiljøkoordinator, systemansvarlig, QHSE-manager, eller hvilken titel man nu har. Eksemplerne, der tages udgangspunkt i, stammer primært fra den offentlige sektor, men som du sikkert hurtigt har gennemskuet, så er emnerne uafhængige af, om de foregår i en mellemstor dansk familieejet virksomhed, en stor offentlige organisation med mange plejehjem eller som en del af en børsnoteret internationale koncern.

__________

Tilmeld dig her.