KONFERENCER

KULTUR SPISER STANDARDER TIL MORGENMAD

10. november 2022 – Trinity Hotel, Fredericia

Har du ind imellem udfordringer med at forankre kvalitetsledelse i din organisation, og kan det virke svært at få tingene til at lykkes? De fleste kender følelsen af, at der er noget udefinerbart på spil, som enten gør det pinefuldt svært eller overraskende nemt at indføre nye tiltag i virksomheden.

Er kulturen forandringsparat?

På næste konference fokuserer vi på den usynlige spiller i organisationen, nemlig kulturen, som er så afgørende for, om vi lykkes med forandringer eller ej. Kultur er ”måden, vi gør tingene på” og er et komplekst samsurium af de vaner og ritualer, vi har etableret gennem tiden. Topledelsen SKAL gå forrest, og medarbejderne SKAL kunne se formålet.

Hvad kan du forvente?

Vi sætter fokus på virksomhedskulturens udfordringer og afdækker, hvordan de kvalitetsledelsesværktøjer, vi allerede har til rådighed, kan komme os til hjælp. Vi ser på Cost of Quality (”den skjulte fabrik”), som er de omkostninger, der følger, når kvalitet ikke er tilstrækkeligt forankret i organisationens kultur. Og du bliver klogere på, hvordan du kommunikerer dig til en kvalitetsorienteret kultur. Endelig kan du høre, hvordan kulturen rent faktisk kan skabe et naturligt behov for standarder i din organisation.


Tilmeld dig her