Fra mulige risici, til risici og muligheder

Konference torsdag den 29. november 2018 på hotel Storebælt, Nyborg.

Har din virksomhed også en ambition om at være på forkant med udviklingen? Træffer du de rette strategiske og operationelle beslutninger, så virksomheden altid er på forkant med kundernes ønsker og krav. Udnytter du de rigtige muligheder i markedet, teknologien og i organisationen. 

På denne DFK konference vil der være en vis ’risiko’ for, at du får ny praktisk og jordnær viden om arbejdet med risikostyring og risikotænkning. Der vil være en betydelige ’risiko’ for, at du får en masse inspiration med tilbage til det daglige arbejde og endelig kan det bestemt ikke udelukkes, at der kunne åbne sig nogle muligheder for dig og din virksomhed ved at netværke i pauserne. 

Har du brug for at blive inspireret til en god risikostyringsproces, ønsker du at blive klogere på ISO 9001:2015 tilgang, vil du høre, hvordan andre gør i praksis med brugbare eksempler? Ja, for at sige det kort, vil du vide, hvordan effektiv risikostyring også kan skabe værdi i din virksomhed? 

Risikobaseret tilgang er det centrale element i et hvert ledelsessystem. En systematisk risikostyring giver os tryghed, større indblik, kvalificeret handlekraft og flere muligheder.  

 

Kom til DFK konferencen den 29. november 2018 og udvid din horisont.

Se den fulde konferencebeskrivelse