NETVÆRKSDAG

Få værdifuld inspiration til kvalitetsindsatsen

d. 3. september 2020 i Odense

DFK indbyder dig nu til en spændende netværksdag med kvalitet som omdrejningspunkt den 3. september i Odense. Her kan du både få ny faglig viden om effektive kvalitetsredskaber og møde ligesindede kvalitetsfolk fra virksomheder i hele landet.

Dagen består af et oplæg og efterfølgende workshop før frokost og et oplæg om et nyt emne efter frokost, ligeledes med workshop. I løber af disse workshops får du gode muligheder for at skabe nye netværk og udveksle erfaringer. Du får kort sagt et fortroligt rum til at vende de udfordringer, du støder på i hverdagen – samt nye perspektiver på indsatsen, som du straks kan omsætte til praksis i din egen organisation. DFK’s tre eksisterende netværksgrupper deltager alle på dagen.

  • Del din viden med ligesindede fagfolk og virksomheder
  • Få direkte adgang til relevant og opdateret viden
  • Få konkrete svar på dine spørgsmål med det samme
  • Udvikle dine personlige kompetencer og styrk dit netværk

Kom og hør mere om dine muligheder på vores netværksdag i Odense. Det er gratis for medlemmer af DFK’s netværksgrupper at deltage, koster kr. 650 for øvrige medlemmer af DFK og kr. 1.250 for personer, der ikke er medlem af DFK i forvejen (disse bliver prøvemedlem i 6 måneder).  Det er naturligvis helt uforpligtende at deltage i forhold til medlemskab af DFK og netværksgruppe.

Se programmet under tilmeldingsformularen, længere nede på siden.

Hvis dagen bliver aflyst pga Corona, får alle tilmeldte fuld refundering af beløbet. 

Tilmeldings-formular: