KONFERENCE

FÅ DET TIL AT SKE MED

INTELLIGENT ADFÆRDSDESIGN OG FORANDRINGSLEDELSE

4. marts 2021 – Odense Congress Center

For at skabe forandringer, fx kvalitetsforbedringer, er det ikke nok blot at formulere dem og dernæst instruere medarbejderne i at efterleve dem. Du skal forstå deres barrierer, så du kan sætte ind med effektive tiltag. Til denne konference er du i selskab med nogle af landets absolut førende eksperter i adfærdsdesign og forandringsledelse.

Formiddagen ved WeAreBro
Her er der fuldt fokus på adfærd og adfærdsdesign. Gennem den nyeste adfærdsteori får du værdifuld indsigt i, hvordan vi mennesker træffer vores beslutninger – og hvad du især skal være opmærksom på, når du ønsker at skabe varige forandringer. Via en række effektive adfærdsprincipper ved du præcis, hvor du skal sætte ind for at lykkes.

Eftermiddagen ved Hanne Jessen Krarup, advokat, M. Psych.
Her er forandringsledelse omdrejningspunktet. Du får en klar forståelse af, hvornår og hvorfor forandringsledelse ofte skaber forandringslede og forhindrer organisationer i at opnå de kvalitetsforbedringer, de søsætter. Og du får konkrete redskaber til at arbejde effektivt med forandringsledelse i din egen organisation.